Zimní prázdniny začínají

Odměňte vaše ratolesti za vysvědčení pobytem v našich opravdu velkých apartmánech DELUXE (2 ložnice) nebo menších, ale útulných Studiích (1 ložnice), které jsou vzdálené od lipenských sjezdovek 400 metrů (P2 pod Slupečnou), do rodinného lyžařského centra Sternstein 20 min autem a na Hochficht je to od nás 45 min.

A vezměte vašim dětem s sebou brusle - na střeše lobby baru máme instalovanou ledovou plochu na lední metanou, která se dá i krásně použít pro bruslení vašich juniorů. Bruslení je pro děti zdarma, společně celá rodina si u nás můžete potom pronajmout ledovou plochu (za menší poplatek) a zahrát si stále populárnější lední  metanou. A nebude-li naše minigolfové hřiště schované pod sněhem, můžete si po celodenním lyžování odpočinout u soutěže v patování. Pokud jste milovníky saunování a relaxu ve vířivce moc rádi vám nabídneme i tyto doplňkové služby. V podzemí naší centrální budovy je hostům k dispozici saunový svět s finskými saunami, infralehátko u solné stěny, infrasauna, masážní salon a relax zóna pro načerpání energie na další sportovní výkony.

U přímé rezervace přes naše rezervační oddělení - rezervace@jbxresort.cz vám garantujeme nejnižší cenu a pokud k nám nebudete moci kvůli nemoci dorazit, obdržíte od nás dárkový voucher s platností 12 měsíců od vystavení. U nás neplatíte žádné storno poplatky když onemocníte!